Gresign ontwerpt, bouwt en host websites en webapplicaties voor haar klanten. Analyse, vindbaarheid en promotie helpen u als klant op een professionele manier van het internet te laten profiteren.

Een website online krijgen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn of lang te duren. Daar zorgt Gresign wel voor. U kunt dan optimaal bezig zijn met vragen als: Wie wil ik aanspreken? Wat wil ik overbrengen? Wat is het doel? Gresign begeleidt u bij die belangrijke vragen.

Ontwerpen & bouwen

Gresign ontwerpt gebruiksvriendelijke websites waarbij bezoekers centraal staan. Afhankelijk van uw vragen kiest Gresign een bijpassende techniek. Dat kan maatwerk zijn, maar ook een Content Management Systeem (CMS) of een blogplatform als Wordpress. Of wilt u misschien een webshop? Lees er hier meer over. Tenslotte beschikt Gresign over de juiste webhosting zodat uw website stabiel en veilig online staat.

Analyse: Meten is weten!

Kennis over het gebruik en resultaat van uw website is van groot belang. Gresign zorgt er niet alleen voor dat de informatie voorhanden is, maar analyseert de gegevens en adviseert op basis daarvan.

Zoekmachinevriendelijkheid (SEO)

Standaard is de focus bij het ontwerpen en bouwen al gericht op optimaal resultaat in de zoekmachines. Daarvoor hanteert Gresign de nieuwste inzichten en worden recente ontwikkelingen gevolgd om de klant optimaal te bedienen.

Uw website voor meerdere apparaten

Steeds meer verkeer naar uw website gaat via mobiele apparaten als smartphones en tablets. Een veel gebruikte manier om gedrukte media te combineren met internet zijn QR-tags. Gresign denkt graag mee hoe uw website eenvoudig en voor weinig ook geoptimaliseerd kan worden voor mobiel verkeer. Ook een complete mobiele website of app behoren tot de mogelijkheden!

Promotie

Een website bezitten vraagt ook om een tijdsinvestering in het promoten van uw website. De website moet worden aangemeld bij zoekmachines, bij relevante overzichtspagina's en soortgelijke websites. Gresign doet dat graag voor u. Daarnaast kan er ook betaalde promotie ingezet worden via bijvoorbeeld Google Adwords.

Geinteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!